Організація і контроль у банківському маркетингу - Банківський маркетинг - Маркетинг - Каталог статей - Все для студентів



Головна     Економіка    Наука       Реєстрація   Вхід
Категорії розділу
основи маркетингу
Підручник з основ маркетингу, автор Войчак
котлер основи маркетингу
циганкова міжнародний маркетинг
Підручник з міжнародного маркетингу, автор Циганкова.
дурович маркетинг
інформаційний маркетинг
Підручник з інформаційного маркетигу, все про маркетингові інформаційні системи, автор Єжова
Банківський маркетинг
Підручник банківський маркетинг, все про маркетинг у банку, автор Нікітін
Головна » Статті » Маркетинг » Банківський маркетинг

Організація і контроль у банківському маркетингу

Розрізняють організаційні структури маркетингу трьох видів.
Функціональна організація:
відділ маркетингових досліджень та інформації;
відділ маркетингового планування;
відділ маркетингового контролю;
відділ комунікації;
відділ розробки нових продуктів;
відділ ціноутворення;
відділ планування засобів доставки.
Організація за продуктовим принципом.
Організація за географічним принципом.
 
Рис. 14. Організація банку за продуктовим принципом
 
Рис. 15. Структура, орієнтована на різні групи споживачів
Контроль маркетингу — постійна, систематична і неупере-джена перевірка та оцінка положення і процесів у галузі марке-тингу, зіставлення норм і реального стану справ.
Об’єкти контролю маркетингу:
результати;
збут;
частки ринку;
результати діяльності служби збуту;
неекономічні показники;
ревізія маркетингу;
інформація;
цілі та стратегії;
заходи;
організаційні процеси і структури.
Завдання та цілі контролю маркетингу:
встановлення ступеня досягнення цілей (аналіз відхилень);
виявлення можливостей поліпшення (зворотний зв’язок);
перевірка, наскільки пристосованість банку до зміни умов зовнішнього середовища відповідає бажаній.

Хостинг від uCoz | Субота, 10.12.2016 | Вітаю Вас Гість | RSS